Legendárny Laco Lučenič: Alkoholu som sa výrazne nevenoval, drogy ma nebavili

Dnešná generácia má všetko k dispozícii, hovorí v exkluzívnom rozhovore pre MY legendárny Laco Lučenič.

Aj legendárna slovenská punková kapela Slobodná Európa sa nemohla dočkať, kedy už konečne bude môcť byť na pódiu so svojimi fanúšikmi.

V rámci úspešného turné R.I.P. Braňo Alex Tour, ktoré sa konalo na počesť zosnulého hudobníka, skladateľa, textára a spoluzakladateľa tejto kapely, sa skupina predstavila v závere augusta aj na amfiteátri v Banskej Štiavnici.

Kto nestihol tento koncert, nemusí zúfať. V prípade priaznivej pandemickej situácie bude toto úspešné turné pokračovať aj v novembri a decembri vo viacerých slovenských mestách, ale aj v Prahe.

Ohlasy z turné a aj samotný banskoštiavnický koncert ukázal jediné – skupina je v životnej forme. Aktuálna zostava s Whiskym (spev), Sveťom Korbelom /(gitara), Lacom Lučeničom (gitary), Rastislavom Gorem (basgitara) a Tomášom Vojtekom (bicie) sa javí ako úplne ideálna.

Po tom, ako sa Laco Lučenič chopil gitary (počas koncertu vystriedal až 5 rôznych gitár), celkové hudobné vyznenie „Slobodky“ dostalo úplne iný rozmer a to najmä vďaka hre tejto slovenskej legendy. Všetci členovia si vystúpenie užívali plnými dúškami a aj keď už počas ich koncertu bola poriadna kosa, punkuchtivé publikum dostali do varu.

Vďaka organizátorom koncertu z agentúry ProMusic sme mohli spraviť interview práve s Lacom Lučeničom – spevákom, skladateľom, hudobným producentom a multiinštrumentalistom, na ktorý ochotne pristúpil.

Čítajte viac: https://myzvolen.sme.sk/c/22738199/laco-lucenic-o-hrani-so-slobodnou-europou-slavnej-minulosti-superstar-ci-smerovani-muziky.html

Pridaj komentár